Α.  Μέθοδοι πληρωμής

Όταν κάνετε μία παραγγελία από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, έχετε τις παρακάτω  δυνατότητες πληρωμής.

 1. Τραπεζική κατάθεση

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας κάνοντας κατάθεση σε κάποιον από τους παρακάτω αναγραφόμενους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας μας. Όταν χρησιμοποιείτε αυτή τη μέθοδο, κατά την κατάθεση παρακαλούμε να αναγράφετε τον κωδικό (ID) της παραγγελίας σας, μαζί με το όνομά σας.

Τράπεζα: Eurobank
IBAN: GR 9102602480000190200847993
Δικαιούχος λογαριασμού: ΓΡΑΤΣΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ Του Νικολάου

 1. Αντικαταβολή

Υπάρχει η δυνατότητα αγοράς του προϊόντος μέσω αντικαταβολής. Η πληρωμή γίνεται στον οδηγό της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών κατά τη στιγμή της παραλαβής της παραγγελίας. Το κόστος αντικαταβολής για όλη την Ελλάδα είναι 3,00€ για αποστολές έως 2 κιλά και +1€ για κάθε επόμενο και συμπεριλαμβάνεται στο τελικό αναγραφόμενο κόστος της παραγγελίας εφόσον επιλεγεί η μέθοδος αυτή.

 1. Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα

Οι αγορές που πραγματοποιούνται μέσω του e-perfume.gr μπορούν να γίνουν και με τη χρήση πιστωτικής κάρτας υπό την προϋπόθεση νόμιμης χρήσης αυτής. Oι κάρτες οι οποίες είναι αποδεκτές από την συνεργαζόμενη τράπεζα Eurobank είναι οι Visa, Visa Electron, Mastercard και Maestro όλων των τραπεζών. Η Εταιρεία έχει υιοθετήσει διαδικασίες, οι οποίες προφυλάσσουν τα προσωπικά δεδομένα, που οι χρήστες παρέχουν μέσω της ιστοσελίδας. Τα δεδομένα των χρηστών προστατεύονται από οποιαδήποτε μη επιτρεπόμενη πρόσβαση ή αποκάλυψη, απώλεια ή κακή χρήση και αλλαγή ή καταστροφή. Η σύνδεση των χρηστών στην ιστοσελίδα είναι ασφαλής, διότι όλες οι ηλεκτρονικές συναλλαγές πραγματοποιούνται στην ιστοσελίδα e-banking της τράπεζας. Αυτό σημαίνει ότι για οποιοδήποτε σφάλμα ή πρόβλημα κατά την πληρωμή, την αποκλειστική ευθύνη φέρει η τράπεζα και σε αυτή θα πρέπει να απευθύνεστε.

 

B. Κόστος αποστολής και χρόνος παράδοσης

Η αποστολή των προϊόντων διενεργείται μέσω εταιρειών ταχυμεταφοράς και ο χρόνος παράδοσης για την Ελλάδα είναι 1 – 3 εργάσιμες ημέρες.

Το κόστος αποστολής για όλη την Ελλάδα είναι 3,00€ για τα πρώτα 2 κιλά (συμπ. της συσκευασίας του πακέτου) και 1€ για κάθε επιπλέον κιλό & η αντικαταβολή είναι 3,00€

Για το εξωτερικό η αποστολή γίνεται μέσω ΕΛΤΑ και το κόστος για συστημένο δέμα είναι 13,00€ μέχρι 1kg για χώρες εντός Ε.Ε..

 

Γ. Ακύρωση εντολής πριν την παράδοση του προϊόντος

Ο αγοραστής έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία του πριν από την αποστολή του προϊόντος. Για την ακύρωση της παραγγελίας, ο αγοραστής πρέπει να επικοινωνήσει με την εταιρεία στην ηλεκτρονική διεύθυνση και στα τηλέφωνα που αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας.

Η Εταιρεία θα αποδεχθεί την ακύρωση και θα επιστρέψει το τίμημα στον αγοραστή. Εάν η διαδικασία αποστολής του προϊόντος έχει ξεκινήσει και το προϊόν βρίσκεται καθ’ οδόν ή έχει παραδοθεί στον αγοραστή, τότε η ακύρωση θεωρείται ως επιστροφή και ισχύουν οι κάτωθι αναγραφόμενοι όροι.

 

Δ. Επιστροφές προϊόντων

Ι. Ο αγοραστής έχει το δικαίωμα να επιστρέψει για οποιοδήποτε λόγο το προϊόν που αγόρασε και του παραδόθηκε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Απαραίτητη προϋπόθεση για την εγκυρότητα της υπαναχώρησης είναι να μην έχει χρησιμοποιηθεί το προϊόν και να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν τη διενεργηθείσα συναλλαγή.

Παράλληλα, για τη διευκόλυνση της διαδικασίας συστήνεται η επικοινωνία με την εταιρεία.

Το κόστος επιστροφής βαρύνει αποκλειστικά τον υπαναχωρήσαντα αγοραστή, εκτός από την περίπτωση εκείνη κατά την οποία διαπιστώνονται ελαττώματα στο προϊόν, οπότε τα έξοδα επιβαρύνουν την Εταιρεία.

Ειδικότερα οι όροι που διέπουν την επιστροφή ενός προϊόντος, είναι οι ακόλουθοι:

 1. Το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.
 2. Η συσκευασία του προϊόντος πρέπει να βρίσκεται στην αρχική της κατάσταση.
 3. Το επιστραφέν προϊόν δεν επιτρέπεται να έχει χρησιμοποιηθεί και να έχει υποστεί υλικές φθορές.
 4. Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη, εκτός από την περίπτωση που διαπιστώνονται πραγματικά ελαττώματα.
 5. Στην περίπτωση κατά την οποία το προς επιστροφή προϊόν παραλαμβάνεται από την Εταιρεία χωρίς προηγούμενη επιβάρυνση των εξόδων αποστολής, τα έξοδα αυτά παρακρατούνται από το προς επιστροφή χρηματικό ποσό.
 6. Ο αγοραστής οφείλει να τοποθετεί εντός της συσκευασίας και όλα τα απαραίτητα από το νόμο παραστατικά, προκειμένου να καταστεί δυνατή η ακύρωση της συγκεκριμένης πώλησης.

Στην περίπτωση, κατά την οποία οι ως άνω όροι δεν πληρούνται, το προϊόν δε θα παραλαμβάνεται από την Εταιρεία και θα επιστρέφεται στον αποστολέα του, με χρέωση του ιδίου.

 1. Με την επιστροφή του προϊόντος και την παραλαβή του, η Εταιρεία αναλαμβάνει να αντικαταστήσει το προϊόν με άλλο ομοειδές και καινούριο, σε περίπτωση που το αρχικό έχει αποδειχθεί ελαττωματικό (αντικατάσταση).
 2. Στην περίπτωση κατά την οποία για οποιονδήποτε λόγο η αντικατάσταση του προϊόντος (με άλλο ίδιο ή διαφορετικό) δεν αποτελεί επιλογή του αγοραστή, δύναται να επιστραφεί το χρηματικό ποσό που δαπανήθηκε για την ακυρωθείσα αγορά. Ο τρόπος επιστροφής του καθορίζεται σε συνεννόηση με το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας.
 3. Από τη δυνατότητα αναιτιολόγητης υπαναχώρησης / επιστροφής δύνανται να εξαιρεθούν όσα προϊόντα διατίθενται από την εταιρεία σε ειδικές εκπτωτικές τιμές (προσφορές) για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Στην περίπτωση αυτή τα προϊόντα φέρουν ειδική σήμανση, ενώ η εξαίρεση τους από το δικαίωμα αναιτιολόγητης επιστροφής αναγράφεται με σαφήνεια στους ειδικότερους όρους που πλαισιώνουν τη διάθεση τους.

Δικαίωμα ωστόσο επιστροφής δεν μπορεί να αποκλειστεί και ο αγοραστής δικαιούται να το επιστρέψει στην εταιρεία στην περίπτωση, κατά την οποία διαπιστωθούν νομικά ή πραγματικά ελαττώματα στο παραδοθέν προϊόν.